Näillä ajatuksilla eduskuntavaaleihin

Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolustaminen on tärkeää ja erityisesti nuorten osalta tämä on kriittinen teema. Nuorten syrjäytyminen ei ole pelkästään henkilökohtainen tragedia, vaan se on myös yhteiskunnallinen. Kun nuoret jätetään syrjään, heillä ei ole mahdollisuuksia  käyttää lahjojaan ja heidän tulevaisuutensa voi olla haasteellinen.

Esimerkiksi seuraavat asiat tulisi ottaa käsittelyyn seuraavalla vaalikaudella:

Oppivelvollisuus on nostettu 18 ikävuoteen, mikä on sinänsä hyvä asia, sillä nuoret ovat kiinni yhteiskunnassa. Olisiko silti syytä tarkistaa myös ikää, milloin vanhemmat saavat vielä tietää lapsensa terveystietoja. Vanhemmathan ovat parhaita lastensa tuntijoita yleensä. Tietosuojaa tulisi muuttaa siten, että nuorten hyväksi toimivat tahot voisivat vaihtaa tietoja nuorten asioista, ettei kaikkien tarvitsisi alkaa alusta asioiden hoitoa. Nykyinen tietosuoja suojaa nuoret avulta.

Kategoria(t): Uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.